فرایند ارزيابي از واحدهای دانشگاه از طریق دانش ‏آموختگان ممتاز

در راستای اجرای مصوبات شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه فردوسی مشهد و به منظور ارتقای کیفیت، ارزیابی مجموعه دانشگاه از قبیل امکانات و تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی، سایت های رایانه، فضاهای کالبدی، خدمات فرهنگی، رفاهی و ورزشی توسط دانش ‏آموختگان ممتاز صورت می‌گیرد.

فرایند ارزیابی به صورت الکترونیکی بوده و دانش‌آموخته ملزم به انجام آن می باشد. این رویداد در دو بخشِ «ارزیابی از مدرسین» و «ارزیابی فضاها، خدمات دانشجویی، امکانات و تجهیزات موجود» توسط دانش‏‏آموختگان ممتاز دانشگاه تعریف شده است.

در این فرایند، دانش آموخته ممتاز بر حسب قرار گرفتن در زمرۀ بیست درصد برتر دانش‏آموختگان مقطع کارشناسی و بیست و پنج درصد دانش‏آموختگان مقطع تحصیلات تکمیلی تعریف شده است. بازه سالانه این فرایند از ابتدای مهر ماه هر سال آغاز و تا پایان شهریورماه سال بعد ادامه دارد.

از نتایج این ارزیابی برای انعکاس نقاط ضعف احتمالی به معاونین دانشگاه ( به صورت موصوفی)، مدیران ستادی و رؤیای دانشکده‏ها و واحدهای بهره‏گیری می‏شود. ضمن اینکه نتایج حاصل از ارزیابی عملکرد مدرسان در فرایندهای تشویق و تذکر، ارتقا، تبدیل وضعیت، ترفیع و تمدید قرارداد مورد بهره‏برداری قرار می‏گیرد.