ارزیابی جامع عملکرد

دانشگاه فردوسي مشهد به عنوان يكي از دانشگاه‏‏هاي برتر كشور به منظور ارزيابي فعاليت‏‏هاي آموزشي، پژوهشي و فناوري، فرهنگي ، اجرایی و مدیریتی اعضاي هيأت علمي و‏‏اتخاذ رويه‏‏اي واحد در اجراي مقررات در راستاي سند راهبردي دانشگاه اقدام به تدوين" آيين نامه ارزيابي جامع عملكرد اعضاي هيأت علمي" نموده است.

هدف این فرآیند بهبود عملکرد ،تضمین کیفیت و ارائه بازخورد مناسب و همه جانبه نگر به اعضای هیات علمی و مسئولین اجرایی برای اخذ تصمیمات مقتضی و تشخیص نقاط قوت و ضعف به عنوان عاملی کمک کننده در زمینه ارتقای کیفیت ،پژوهش وتولید علم ،نوآوری و ابداع ،رصد حرکت عمومی جامعه و مداخله مسئولانه در آن ،نظریه پردازی و تربیت متخصصان و کارشناسان فرهنگ سازی و ایفای نقش الگویی برای دانشجویان و دانش پژوهان ارئه خدمات مدیریتی و اجرایی می باشد و امید است تا بانگاهی جامع و فراگیر زمینه ی ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه فردوس مشهد را فراهم آورد.

فرآیند ارزیابی جامع عملکرد

1- انتقال داده ها و اطلاعات مندرج در پرتال اعضای هیأت علمی به کاربرگ مصوب ارزیابی جامع.

2- فراهم سازی خروجی اطلاعات در قالب کاربرگ برای هر عضو هیأت علمی به صورت منفک.

3- ارائه کاربرگ ها به گرو های پنجگانه به منظور بررسی عملکرد جامع اعضای هیأت علمی به طور تخصصی.

تبصره: کمیته های تخصصی شامل چند نفر عضو هیأت علمی منتخب در پنج گروه آزمایشی فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و دامپزشکی، هنر و معماری و علوم انسانی می باشد.

4- انعکاس تخصیص عملکرد کمیته های تخصصی در کمیته مرکزی منتخب شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه جهت تصمیم گیری نهایی.

تبصره: کمیته مرکزی شامل معاون آموزشی و معاون پژوهشی دانشگاه، مدیر دفتر نظارت و ارزیابی و دو نفر از اعضای هیأت علمی با معرفی شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه می باشد.

5- نتیجه نهایی به صورت محرمانه به عضو هیأت علمی و رئیس دانشکده منعکس شده و رونوشت آن در مدیریت نظارت و ارزیابی بایگانی خواهد شد.

آیین نامه ارزیابی جامع علملکرد اعضای هیأت علمی

کارنامه ارزیابی جامع