ارزیابی دروس

در راستای اجرای دستورالعمل‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه فردوسی مشهد، ارزیابی مدرسان دانشگاه و اعم از اعضای هیأت علمی و مدرسین مدعو، در یک ماهۀ پایانی هر نیمسال تحصیلی انجام می‏پذیرد. این فرایند به منظور ارتقای کیفیت تدریس در ابعاد مختلف، اعم از روش تدریس، شئون مدرسی، توان اداره کلاس، توان علمی، علاقه‌مندی به امر آموزش و رعایت مقررات آموزشی صورت می‌گیرد. فرایند ارزیابی الکترونیکی می باشد.

نتایج این ارزیابی کاملاً محرمانه بوده و هیچ یک از مدیران اجرایی دانشگاه و مدرسان تا پایان بازه ارزیابی، از تحلیل رایانه‏ای نتایج، ثبت نمره آزمون پایانی و تأیید نهایی نتایج مطلع نخواهند شد.

با عنایت به الکترونیکی بودن فرایند، هویت هیچکدام از دانشجویان برای مدرسان، مدیران و کارشناسان قابل شناسایی نبوده وتنها ارزش متوسط حاصل از ارزیابی مجموعه دانشجویان قابل مشاهده است.

از نتایج ارزیابی‏های به عمل آمده، در فرایند‏های تشویق و تذکرمدرسان ، ارتقا، تبدیل وضعیت، ترفیع و تمدید قرار داد استفاده می‏شود.